fbpx

Nieuws

18 februari 2021
Press reviews

Orcal is een Frans merk met productiefaciliteiten in China en wordt sinds 2015 door BW Import gecommercialiseerd in de Benelux. Het gamma bestaat voornamelijk uit 125cc modellen gaande van retro tot sportief. De Orcal motorfietsen worden ontworpen volgens een veeleisende Franse specificatie met kwaliteit en betrouwbaarheid als belangrijke kernwoorden. De productie wordt met zorg gecontroleerd en […]

Lees meer
24 september 2020
Motorrijden met een 125cc: het kan, ook zonder motorrijbewijs

Lichte motoren, en dan vooral 125cc-motoren winnen elk jaar meer en meer aan populariteit. Cijfers van Febiac, de Belgische automobielfederatie tonen aan dan ongeveer 30% van de inschrijvingen van nieuwe 2-wielers tegenwoordig een 125cc-motorfiets of -scooter is. Die stijging zien we vooral in grote steden zoals Brussel, Antwerpen en Gent. En dat is niet zo […]

Lees meer
14 april 2020
Scoop: SK03

Ontdek het nieuwe gamma van Orcal! De Orcal SK03 heeft een 300cc motorblok, en er is meer het is een zeer betrouwbaar CF Moto motorblok. De SK03 weegt maar 150kg en heeft tal van andere kwaliteiten. Deze zijn te ontdekken op de pagina van het model.

Lees meer
7 april 2020
Sprint Matt Black

Ontdek de nieuwste uitvoering van de Orcal Sprint: Matt Black. Deze nieuwe uitvoering zorgt voor stoere looks van de Orcal Sprint Matt Black.

Lees meer
31 maart 2020
Scoop: SK01

Ontdek het nieuwe segment van Orcal. De Orcal SK01 heeft zeer agressieve looks en is in het bezit van een zeer betrouwbaar CF Moto motorblok. De SK01 heeft veel kwaliteiten die te ontdekken zijn op de pagina van het model.

Lees meer
24 maart 2020
Gun Metal

De Orcal Sirio is nu ook beschikbaar in de nieuwe kleur: Gun Metal! Nog altijd de beste kwaliteit, alleen in een andere kleur. Dankzij deze uitvoering heeft je Orcal Sirio een stoere look. Bekijk de modellen pagina voor meer info.

Lees meer
16 januari 2017
Win een Astor 125

Deze maand kan je via de sympathiekste motorsite Maxxmoto een gloednieuwe Astor 125 cc winnen! Meer info op Maxxmoto.be.

Lees meer
13 januari 2017
Orcal op Auto en Moto salon

Kom het volledige Orcal gamma en nieuwigheden in levende lijve bekijken op het komende Auto en Motorsalon. U vindt de stand van Orcal in Paleis 8, alle dagen te bezoeken van 14 t.e.m. 22 januari 2017. Bezoekersinformatie Autosalon Brussel Expo.

Lees meer
6 januari 2017
Scoop: Astor Sirio

De Astor in ruige scrambler versie, vreest het ruigere pad niet. Compleet met noppenbanden op zwarte spakenvelgen, sportzadel, verhoogde spatborden … ready to escape!

Lees meer
1 augustus 2016
Kofferset voor de Astor

Een op maat gemaakte kofferset met bagagerek voor de Astor 125 is net beschikbaar geworden! De koffers zijn vervaardigd uit “Iparex”, zwart van kleur en worden in Europa gefabriceerd. Iparex is een duurzaam synthetisch materiaal, opgebouwd uit drie lagen. De buitenlaag heeft de looks van leder maar is waterdicht en geheel onderhoudsvrij. Iedere koffer heeft […]

Lees meer
© Wowart