Nieuws

Win een Astor 125

Win een Astor 125

Deze maand kan je via de sympathiekste motorsite Maxxmoto een gloednieuwe Astor 125 cc winnen! Meer info op Maxxmoto.be.

Orcal op Auto / Moto salon

Orcal op Auto / Moto salon

Kom het volledige Orcal gamma en nieuwigheden in levende lijve bekijken op het komende Auto en Motorsalon. U vindt de stand van Orcal in Paleis 8, alle dagen te bezoeken van 14 t.e.m. 22 januari 2017. Bezoekersinformatie Autosalon Brussel Expo.

Scoop: Astor Sirio

Scoop: Astor Sirio

De Astor in ruige scrambler versie, vreest het ruigere pad niet. Compleet met noppenbanden op zwarte spakenvelgen, sportzadel, verhoogde spatborden ... ready to escape!

Scoop: Astor Sprint

Scoop: Astor Sprint

De Sprint is de Astor caferacer in een elegante ivoor duo-tone kleurstelling, afgewerkt met gouden bies. Met bijpassend bruin sportzadel, lager stuur en windkuip staat u klaar voor de sprint!

Kofferset voor Astor 125

Kofferset voor Astor 125

Een opp maat gemaakte kofferset met bagagerek voor de Astor 125 is net beschikbaar geworden! De koffers zijn vervaardigd uit "Iparex", zwart van kleur en worden in Europa gefabriceerd. Iparex is een duurzaam synthetisch materiaal, opgebouwd uit drie lagen. De...

Maxxmoto Quicktest: Astor 125

Maxxmoto Quicktest: Astor 125

De Astor werd onlangs getest door het Belgische online motormagazine Maxxmoto. Vanop afstand zou je de Orcal best kunnen verwarren met een zwaardere motor en wanneer je hem gaat vergelijken met de reeds langer bekende en populaire Mash modellen (eveneens van...

Britisch Racing Green!

Britisch Racing Green!

Astor 125 nu ook het groen beschikbaar!  Britisch racing green zelfs wat je Orcal een sportieve maar ook luxueuse uitstraling geeft. Meer info in de catalogus.